ارور کولر ایران رادیاتور
مقدمه
بررسی تمامی ارور های سری قدیم وجدید ایران رادیاتور اینورتر و معمولی
اگر شما قصد خرید کولر اسپیلت را در بازار داخلی داشته باشید حتما با برند ایران رادیاتور اشنایی دارید. ایران رادیاتور یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین شرکت های تولید کننده داخلی تجهیزات گرمایشی ، سرمایشی و تهویه مطبوع است که از سال 1395 خط تولید اسپیلت های خود را با استفاده از تکنولوژی روز دنیا راه اندازی کرده است و با توجه به خدمات در دسترس و کیفیت خوب قطعات در همین مدت کوتاه توانسته سهم زیادی از بازار داخلی کولر های اسپیلت را بدست اورد. در ادامه ما با نقد و بررسی کولر های اسپیلت ایران رادیاتور ، مشخصات فنی، ارور های سیستمی و سایر مزایا و معایب ان ها اشنا میشویم.
مشخصات فنی
کولر های اسپیلت ایران رادیاتور در ظرفیت های 9000 تا 30000 با قابلیت سرمایش و گرمایش و با در نظر گرفته شدن استاندارد های ملی عرضه بازار شده است که برای انواع کاربری هاو نیاز های متفاوت قابل استفاده است. تکنولوژی پیشرفته در ساخت ، استفاده از گاز R410a سازگار با محیط زیست برای سیستم سرمایشی و بکار گیری کمپرسور های روتاری GMCC که ساخت شرکت توشیبای ژاپن می باشد ، باعث استفاده حداکثری از انژری مصرفی و راندمان بالا کولرهای ایران رادیاتور شده است که بر اساس اعلام سازنده، گرید مصرف انرژی این دستگاه A+ می باشد.
از دیگر خصوصیات برتر کولر های اسپیلت ایران رادیاتور میتوان به استفاده کردن از فناوری Gold Fin اشاره کرد . این فناوری به منظور جلوگیری از خوردگی و فرسایش پره های کمپرسور در برابر عوامل حرارتی و خارجی می باشد که باعث بیشتر شدن عمر مفید کمپرسور میشود. مجهز شدن دستگاه به فیلترهای بادوام و باکیفیت که کلیه آلودگی های موجود در هوا را جذب و از بین می برد که این ویژگی باعث شده که کولر های ایران رادیاتور در شهر های بزرگ والوده نیز کارایی بسیار خوبی داشته باشد.
از دیگر مزایای اسپیلت های ایران رادیاتور میتوان به موارد زیر نیز اشاره کرد:
- قیمت مقرون به صرفه به دلیل تولید در داخل کشور
- خدمات پس از فروش در دسترس
- گارانتی معتبر و شرکتی
- تعمیرات اسان و در دسترس بودن همیشگی قطعات و لوازم
- ظاهر ساده و زیبا پنل های داخلی
- پوشش بدنه بیرونی و داخلی از الیاژ های با دوام
- داشتن سیستم عیب یابی خودکار
- چرخش و پرتاب باد در چهار جهت به صورت اتوماتیک
از معایب کولر های اسپیلت ایران رادیاتور میتوان به عدم استفاده از کیت برد اینورتر اشاره کرد که البته این مسئله باعث عدم کیفیت این محصول نمی باشد چرا که رده مصرف انرژی محصولات ایران رادیاتور A می باشد و عدم استفاده از اینورتر در محصول باعث کارایی بیشتر این کولر ها در مناطق شرجی و مرطوب میشود .چرا که برد اینورتر نسبت به رطوبت حساس است و امکان خرابی را بیشتر میکند.
ارور های سیستمی ایران رادیاتور
به منظور استفاده از تکنولوژی عیب یابی خودکار کولر های اسپیلت ایران رادیاتور ، در صورت بروز مشکل در دستگاه به صورت اتوماتیک کد ارور های مشخصی روی نمایشگر کنترل کولر نشان میدهد که این امر باعث تشخیص سریع تر و راحت تره تعمیرکاران میشود.
در ادامه برای اشنایی بیشتر شما به چند نمونه از ارور های اصلی کولر های
ایران رادیاتور اشاره کرده ایم :
کد خطای E2 : این کد مربوط به سنسورهای محیطی و دمایی سیستم است. با استفاده از سنسورهای دمایی، اطلاعات دقیقی از هوای محیط یا لولهها در اختیار برد دستگاه قرار میگیرد. کلیه دستورات و تنظیمات از طریق برد، به سایر قطعات دیگر ارسال خواهد شد. بنابراین اگر اطلاعات غلط به آن داده شود، عملکرد کولر گازی مختل خواهد شد.
کد خطای E3: این کد نشان دهنده اختلال در سنسور پایپ اپراتور است. با دیدن این خطا بر روی صفحه نمایشگر، لازم است میزان اهم را مورد بررسی قرار دهید.
کد خطای E4 : در این شرایط سنسور پایپ در یونیت بیرونی دچار نقص عملکرد شده است.
کد خطای E5: این کد مربوط به فن بلوور است. از فن بلوور تحت عنوان فن دمنده نیز یاد میشود. وظیفه اصلی آن دمیدن و هدایت هوای خنک به خارج از کولر گازی است. تراز نبودن پنل داخلی و همچنین خشک کار کردن فن، باعث نقص عملکرد آن خواهد شد. برای بررسی فن بلوور، میزان اهم آن سنجیده خواهد شد. همچنین اگر برد سیستم نیمسوز شده باشد، فن دمنده به وظیفه خود عمل نخواهد کرد.
کد خطا E7: این کد نشان دهنده این است که بین یونیت داخلی و خارجی ارتباطی وجود ندارد. اپراتور و کندانسور از طریق کابلهای متعددی به یکدیگر متصل هستند. چنانچه این کابلها با مشکل مواجه شوند، این کد بر روی صفحه نمایشگر، نمایان خواهد شد.
کد خطا E8 : این کد نشاندهنده دمای بیش از حد کندانسور است. معمولا به یونیت خارجی کولر گازی، کندانسور گفته میشود .سرویس کویلهای کندانسور به تبادل گرمایی، کمک خواهد کرد. به همین دلیل توصیه میشود حداقل سالی یکبار از خدمات سرویس دورهایی کولر ایران رادیاتور بهره ببرید.به این ترتیب بازدهی سیستم و طول عمر آن افزایش خواهد یافت.
ارور های سری دوم اسپلیت ایران رادیاتور
E1: اشکال در اندازه گیری دمای اتاق (سنسور محیطی – برد )
E2: اشکال در حسگر اندازه گیری دمای لوله (سنسور پایپ – یخ زدگی لوله پنل – کمبود گاز – خرابی برد )
E5: مورد اول اشکال در عملکرد لوپرشر – برای کولر های 24 و یا 30 هزار (کمبود گاز)
مورد دوم کابل ارتباطی سنسور فشار بین یونیت داخلی و یونیت خارجی به طرز صحیح نصب شود (احتمال اتصال نا درست کابل – اگر تیکه دارد اتصال رو بررسی کنید )
E6:اشکال در عملکرد فن داخلی (خرابی خازن فن – خرابی برد – اتصال نشدن فید بک فن – نچرخیدن فن داخلی – گیرپاژ بودن فن )
برای جلوگیری از ایجاد ارور در کولر گازی خود چه اقداماتی باید انجام دهیم:
سرویس سالانه کولر باید توسط متخصصین مربوطه انجام شود توجه داشته باشید، که سرویس کولر گازی تنها شامل شستن یونیت داخلی و خارجی نبوده و باید تمامی موارد زیر انجام گردد:
۱- شستن پنل داخلی و فیلترهای کولر در صورت نیاز
۲- شستن یونیت خارجی توسط دستگاه کارواش
۳- بررسی عملکرد کولر گازی و سلامت قطعات
۴- بررسی میزان شارژ گاز کولر گازی و انجام شارژ گاز تکمیلی در صورت نیاز
ارور های اسپلیت اینورتر ایران رادیاتور
E0: ارتباط یونیت خارجی و داخلی
E1: سنسور یونیت داخلی و برد
E2: سنسور یونیت داخلی اواپراتور و برد
E3: سنسور کوبل کندانسور و برد یونیت بیرونی – خطا سنسور یونیت بیرونی
E4: نشت گاز -غیر عادی بودن سیکل
E5: خطا عدم تطابق یونیت داخلی و خارجی
E6:خطا موتور فن یونیت خارجی
E7:خطا دما یونیت بیرونی
E8: خطا سنسور دما یونیت خارجی – پایپ بیرونی
E9: خطا ماژول – راه اندازی کمپرسور بطور غیر معمول -جریان کشی
EA: شکستگی برد بیرون
EB: خطا ازتباط بین برد و نمایشگر
EE: خطا EEPROM – خرابی برد
EF: خرابی موتور فن یونیت بیرونی
EU: خطا مدار تست ولتاژبرد
P0: خطا برد بیرونی بر اثر گرما بالا
P1: حفاظت برد بر اثر ولتاژ کم یا زیاد
P2: حفاظت برد در اثر جریان زیاد
P4: خطا دما بالا لوله خروجی
P5: خطا حفاظت در برابر یخ زدگی
P6: حفاظت در گرمای بالا از کندانسور در حالت سرمایش
P7:حفاظت در گرمای بالا از اواپراتور در حالت گرمایش
P8: خارج بودن از محدوده دمای نرمال
P9: خطا کارکرد غیر عادی کمپرسور
PA: خطا بین اجزا یونیت داخلی
F0: خطا تست مادون قرمز داخلی
F1: خطا تست منبع تغذیه یونیت داخلی
F2: سنسور دمای لوله خارجی
F3: خطا دمای سنسور کمپرسور
F4: خطا گردش از مبرد
F5:
F6: دو فاز بودن کمپرسور
F7: حفاظت ماژول اینورتر
F8: خطا کار کرد غیر عادی شیر چهار طرفه
F9: خطا ماژول تست دما
FA: تست جریان فاز کمپرسور
FB: کاهش فرکانس برای اورلود
FC:کاهش فرکانس برای جریان زیاد برق مصرفی
FE:کاهش فرکانس برای فاز کمپرسور
FF:کاهش فرکانس برای دمای ماژول اینورتر
FH:کاهش فرکانس برای حفاظت از کمپرسور
FP:کاهش فرکانس برای تقطیر
FU:کاهش فرکانس برای یخ زدگی
FJ:کاهش فرکانس برای حفاظت لوله تخلیه
FN:کاهش فرکانس برای جریان برق
FY:نشتی مبرد
BF:خطا سنسور برد
BC:خطا سنسور برد
BJ: خطا سنسور در مورد رطوبت
سخن پایانی
به طور کل کولر های اسپیلت ایران رادیاتور میتواند انتخابی به صرفه و در عین حال با کیفیت برای شما باشد و در پایان مطالب گفته شده بالا ، اکنون شما با توجه به توضحات داده شده با دیدی وسیع تر میتوانید اقدام به خرید کولر های ایران رادیاتور انجام دهید.
گیل سرویس با داشتن نمایندگی رسمی شرکت ایران رادیاتور اماده خدمات رسانی اعم از فروش ، خدمات پس از فروش و سرویس انواع کولر های ایران رادیاتور به ساکنین شمال کشور می باشد .
باسلام بنده یک کولرگازی ایران رادیاتور خریدم ای کاش نمی خریدم تا حالا دوبار گاز خالی کرده و ضمنا مصرف بالای برق 2 میلیون تومان امده مدل دستگاه30هزارمی باشد
متاسفانه سری های اول ایران رادیاتور ضعیف هستن کولر شما باید چیزی حدود 12/13 امپر مصرف کنه مقدار مصرف در این واحد ها باید باشد چک کنید عواملی مثل خرابی خازن اصلی و کثیفی میتوانه مصرف رو بالا ببره